ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η Εταιρεία

Η εταιρεία Lokta δραστηριοποιείται στον κλάδο της τροφοδοσίας αναλώσιμων προϊόντων εστίασης στην Ελλάδα & στο εξωτερικό.

Στις εγκαταστάσεις μας παράγουμε μια μεγάλη γκάμα τυπωμένων χαρτοπετσετών με σύγχρονα μηχανήματα δίνοντας έμφαση στην υψηλή ποιότητα & στον άμεσο χρόνο εκτέλεσης των παραγγελιών.

Με γνώμονα τις συνεχείς απαιτήσεις της αγοράς αναζητούμε και προσθέτουμε προϊόντα που είναι απαραίτητα για κάθε επαγγελματία της εστίασης. (εστιατόρια, ξενοδοχεία, cafe) σε ανταγωνιστικές τιμές.

BIODEGRADABLE

Πρώτες Ύλες

ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΜΑΣ

Περιβάλλον

Τα προϊόντα μίας χρήσης των τροφίμων μας έχουν σχεδιαστεί και κατασκευαστεί για να παρέχουν μια προσιτή, υγιεινή και αισθητικά ευχάριστη λύση, ώστε οι πελάτες σας να μπορούν να απολαμβάνουν φαγητό εν κινήσει, ελαχιστοποιώντας παράλληλα τις αρνητικές επιπτώσεις στο περιβάλλον.

Σε μια επιχείρηση εστίασης η συσκευασία μιας χρήσης μπορεί να είναι αναπόφευκτη, αλλά μπορούμε να μειώσουμε τις αρνητικές επιπτώσεις στο περιβάλλον. Τα περιβαντολογικά χαρακτηριστικά των προϊόντων μας τεκμηριώνονται από ανεξάρτητες πιστοποιήσεις τρίτων και έχουμε εφαρμόσει πολιτικές βιώσιμης προμήθειας για να διασφαλίσουμε ότι όλα τα σημεία στην αλυσίδα εφοδιασμού τους συμμορφώνονται με τα πιο αυστηρά πρότυπα περιβάλλοντος, ποιότητας και ασφάλειας τροφίμων ISO.

ΜΟΝΑΔΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ

Εγκαταστάσεις